Vanliga frågor om PromoCode

1. Vad är PromoCode?

PromoCode är en 12-siffrig kod som kan användas som speltillgodohavande. Den delas ut i samband med kampanjer eller tävlingar.

2. Varifrån kan jag få en PromoCode?

Du kan få PromoCode som del av belöningen från utvalda kampanjer och/eller evenemang.

3. Hur använder jag min PromoCode?

1. Under inbetalningssidan hittar du inbetalnings-optionen "PromoCode".
  2. Skriv in den 12-siffriga koden och klicka på "Submit" (Skicka).
  3. På nästa skärmbild kan du se om din PromoCode-voucher har lösts in eller inte.
  4. Om den lösts in får du ett meddelande som bekräftar detta.
  5. Beloppet är sedan omgående till förfogande på ditt konto.
  6. Beroende på vilken typ av PromoCode du har, läggs den antingen till kontosaldot, till kontot som bonus eller visas som freebet i spelkupongen.

4. Hur och var kan jag spela med PROMOCODE?

PromoCode är produktspecifika, vilket beskrivs i respektive deltagarvillkor. Vissa satsningskrav eller begränsningar kan gälla, vilket nämns i kampanjens deltagarvillkor.

PromoCode Freebet gäller för traditionella sportspel och livespel men kan ej användas för flera evenemang/spel.

5. Kan jag använda samma PromoCode mer än en gång?

Nej, du kan bara lösa in vouchern en gång på ditt konto.

6. Hur många PromoCodes kan jag få?

Du kan bara få en PromoCode per kampanj, om inte annat står i kampanjens deltagarvillkor.

7. Hur länge är koden giltig? När blir koden ogiltig?

PromoCode gäller beroende på kampanjen olika länge. Detta står i kampanjens deltagarvillkor.