Vanliga frågor om Skrill 1-Tap

1. Vad är Skrill 1-Tap
  2. Hur fyller jag på mitt konto med Skrill 1-Tap?
  3. Vilka valutor kan jag använda för att göra en insättning med Skrill 1-Tap?
  4. Hur fyller jag på mitt Skrill 1-Tap?
  5. Är det säkert att använda Skrill 1-Tap?

1. Vad är Skrill 1-Tap?

Skrill gör att kunder med en giltig e-postadress säkert och kostnadseffektivt skickar och tar emot betalningar online i realtid. Du kan använda Skrill för att:

1. Skicka pengar via e-post från ditt kreditkort eller bankkonto.
  2. Göra inköp online.
  3. Samla in pengar via e-post.

2. Hur fyller jag på mitt konto med Skrill 1-Tap?

Ja, du kan använda ditt Skrill-konto hos oss För att sätta in pengar med ett befintligt Skrill-konto följer du bara stegen nedan:

1. Logga in på ditt konto.
  2. Gå till fliken "Kassa" och välj "Inbetalning" (Deposit).
  3. Du kommer nu att se Skrill 1-Taps logotyp. Klicka på ikonen för att välja detta inbetalningsalternativ.
  4. Ange eller välj ditt inbetalningsbelopp och bonuskod (om tillgänglig) och klicka på "Inbetalning" (Deposit). OBS: Detta belopp bör vara mindre än eller lika stort som beloppet på ditt Skrill-konto.
  5. Du kommer att tas till Skrills webbplats där du måste ange din Skrill-e-postadress och lösenord för att logga in.
  6. Slutför transaktionen via Skrills webbplats.
  7. På nästa skärm får du ett "Order godkänd"-meddelande. Klicka på "OK" och du kommer att tas tillbaka till kassan och kommer att se ett meddelande om att inbetalningen lyckades.
  8. Efter avslutad betalning väljer du betalningsmetod som du vill använda med Skrill 1-Tap och klickar på "€œPay".
  9. Du kommer inte att behöva logga in till ditt Skrill-konto när du gör efterföljande insättningar.

3. Vilka valutor kan jag använda för att göra en insättning med Skrill 1-Tap?

SKRILL 1-TAP godkänner endast euro.

4. Hur fyller jag på mitt Skrill 1-Tap?

Du kan fylla på ditt Skrill-konto genom att använda ditt kredit-/ bankkort, göra en banköverföring online, med direktbank eller check.

5. Är det säkert att använda Skrill 1-Tap?

Ja, Skrill 1-Tap är helt säkert. Kombinationen av transaktionsövervakning, SMS-verifiering för kortinnehavare och specialistkompetens inom bedrägeribekämpning gör Skrill 1-Tap till en helt säker betalningsmetod för betalningar online.