Har du spørgsmål? Vi kan besvare nogle af de store spørgsmål her.

Hvorfor skal jeg dele mine personlige data, når jeg registrerer mig? Dette er en nødvendig betingelse for at kunne drage fordel af alt, hvad vi har at tilbyde dig påbwin. Vi har brug for dit fornavn, efternavn og adresse for at kontakte dig, din fødselsdato tillader os at bekræfte, at du har den lovlige alder til at registrere dig hos os og din e-mail bruges til kontakt, når du har problemer.

Hvorfor skal jeg sende en kopi af mit ID? Aldersbekræftelse er nødvendig i henhold til britisk lov, da vi er juridisk forpligtet til klart at identificere alle vores kunder og deres respektive aldre. Denne proces udføres ved at verificere et ID fra dig.

Er der en tidsplan for denne proces? Processen, kendt som Kend din kunde (KDK), følger følgende plan.

1. Angiv en bekræftelse af navn, alder og adresse, når du registrerer dig. Du kan ikke spille, indbetale eller få penge udbetalt, før du er verificeret.

2. Vi tilstræber at gennemgå og behandle dokumenter inden for 24 timer.

Hvad kan jeg bruge som ID? Vi accepterer ethvert offentligt udstedt ID-kort, som klart angiver dit fornavn, efternavn, fødselsdato og et foto af dig.

• Gyldigt kørekort med foto (uden matchende adresse)

ELLER

• Gyldigt kørekort med foto (uden matchende adresse)
  • Gyldigt pas (kun fotoside)
  • Gyldigt ID-kort (forside og bagside)

og et dokument fra nedenstående liste for at bekræfte din adresse:

• Bank-/opsparingskontoopgørelse (udstedt i de sidste 3 måneder)
  • En aktuel regning - det vil sige mobiltelefon, vand, gas, el (udstedt i de sidste 3 måneder)
  • Skatteopgørelse (udstedt i de sidste 12 måneder)
  • Meddelse fra skattevæsnet (udstedt i de sidste 12 måneder)
  • Lejeaftale (udstedt i de sidste 12 måneder)
  • Realkreditlån eller boliglånsopgørelse
  • Bil, hjem, mobiltelefon forsikringsbevis (udstedt i de sidste 12 måneder)
  • Officielt godkendelses- eller optagelsesbrev fra universitetet (udstedt inden for de sidste 12 måneder)
  • Katalogopgørelse (udstedt i de sidste 3 måneder)
  • Ansættelseskontrakt eller lønseddel med synlig adresse (udstedt i de sidste 3 måneder)

Jeg bor ikke i Storbritannien i øjeblikket? Hvis du er flyttet uden for Storbritannien, skal du lukke din nuværende konto og åbne en ny i det land, du befinder dig i.

Hvad hvis jeg ikke har en fast adresse? Hvis vi ikke kan kontrollere en adresse for dig, kan du desværre ikke have en konto.

Hvorfor blev mit ID ikke accepteret? Dit ID blev ikke accepteret, fordi det tydeligt skal vise dit fornavn, efternavn, fødselsdato og et foto af dig. Hvis det er et ID eller et kørekort, skal du sende både forsiden og bagsiden.

Vil i acceptere mit pas, hvis det er udløbet? Ja, så længe det er ledsaget af et fødselsattest.

Vil i acceptere et midlertigt kørekort? Ja.

Jeg har kun et ikke-britisk kørekort ... Selvom vi kan bruge dette til at bekræfte din identitet (navn og alder), kan vi ikke acceptere det som et bevis på din adresse.

Accepterer i online kontoudtog/brugsregninger? Ja, men sørg for, at dit dokument er dateret inden for de sidste 3 måneder, klart læseligt og viser dit fulde navn og adresse som registreret på din konto.

Jeg har ikke regninger i mit navn på mn nuværende adresse, kan jeg give jer en anden adresse? Vi kan kun bekræfte dig på den adresse, du har registreret på din konto. Hvis du vil have os til at ændre eller opdatere din adresse, bedes du sende et bevis på adressen og en anmodning om at opdatere den.

Er det sikkert at uploade mine personlige dokumenter? Vi garanterer, at dine dokumenter er sikre, når de forlader din computer ved hjælp af 'SSL'-teknologi. Således kan du være sikker på, at dine dokumenter ikke kan opfanges, når de indsendes via Internettet.

Hvordan beskyttes mine dokumenter, når de er blevet sendt til jer? Dine dokumenter gemmes i et stærkt beskyttet datacenter, der er udstyret med adskillige niveauer af sikkerhedskontrol, der beskytter dine oplysninger mod uautoriseret adgang.

Hvem har adgang til mine dokumenter?

Kun ansatte, der arbejder med at verificere dine dokumenter, har adgang til disse data.

Jeg har ikke en scanner til at scanne mine dokumenter - hvad kan jeg gøre?

Det er let, du kan bruge et digitalt kamera, din telefon eller et webcam til at tage et billede af dine dokumenter. Husk at sørge for at de er tydelige.

Jeg har allerede bekræftet min konto, hvorfor bliver jeg bedt om at sende flere dokumenter?

Der er lejligheder, hvor vi er forpligtet til rutinemæssigt at kontrollere og bekræfte dele af din konto og personlige oplysninger via tredjepartsleverandører eller dokumentation i overensstemmelse med flere globale, EU og indenlandske lovgivninger. Dette kan blive anmodet om, selvom du allerede har opfyldt nogle af disse krav og/ eller krav om dokumentation før. Det er vores pligt, at til enhver tid handle med integritet og gennemsigtighed, for at sikre, at alle spillere er beskyttede og at vi fuldt ud støtter og overholder alle relaterede lovgivninger. Bemærk at uden bekræftelse efter anmodning, vil der forekomme kontobegrænsninger på indbetalinger, spil og udbetalinger.