Indsatskrav

Hvad er et indsatskrav?

Når du modtager en bonus fra os på bwin kan den have et "indsatskrav".

Indsatskravet er et beløb af midler, der skal "spilles for" eller "satses" med bonuspengene og/eller afventende gevinster, der er vundet med bonussen. Efter beløbet er satset, kan eventuelle ventende gevinster derefter føjes til din kontantsaldo. Hvis du ikke modtager nogen gevinster, mens du bruger bonussen, vil der ikke være nogen indsats for dig at gennemføre.

Hvad betyder det?

Når du har en bonus, der har indsatskrav, vil enhver gevinst, du modtager, når du bruger bonussen, være 'begrænset' eller 'ringhegnet', indtil indsatskravene er opfyldt.

Et indsatskrav vil 'begrænse' enhver gevinst, du modtager, når du bruger bonusmidler. Dette betyder, at hvis du vinder, mens du bruger en bonus, skal du "satse" eller satse et bestemt beløb, før du kan kræve disse gevinster, Indsatskravet er normalt på 10x, hvilket betyder at du skal satse 10 gange bonusbeløbet.

Hvis du foretog en indbetaling for at kvalificere dig til bonussen, er dette ikke begrænset, kun de penge, der er vundet, når du bruger bonussen, er begrænset.

Hvordan opfylder jeg et indsatskrav?

For at opfylde dit indsatskrav, bruger du både ventende gevinster og bonusmidler. Du behøver ikke foretage en anden indbetaling for at opfylde disse krav.

Når du bruger bonusmidlerne, hvis du har et vindende valg, bliver dette en del af dine "Begrænsede midler". Dette er en kombination af dine resterende bonusmidler og eventuelle ventende gevinster.

Hvis du besøger bonussiden, modtager du oplysninger, som hvornår bonussen udløber, det begrænsede beløb (eventuelle resterende bonusmidler plus eventuelle ventende gevinster), det samlede indsatsbeløb samt det beløb, du har tilbage til at satse.

Bidrager alle spil det samme til indsatskravene?

Nej. Når du spiller på spil for at opfylde kravene, er det værd at bemærke, at ikke alle spil er anvendelige. Sørg for, at du tjekker vilkårene for eventuelle spil, der kan ikke tæller.

Hvis du laver et safe bet i roulette, f.eks. når du dækker mere end 67% af brættet, med din indsats, tæller dette ikke med i indsatskravene.

Kan jeg stadig foretage en udbetaling?

Ja. Du kan stadig udbetale, men enhver bonus du måtte have på din konto, også dem på "pause" eller "venteposition" kan gå tabt. Både bonusbeløbet OG eventuelle ventende gevinster, der er begrænset af bonussen, går tabt.