Hvad er grænsen for betalingsmetoder?

For vores britiske kunder har vi indført et loft over antallet af aktive betalingsmetoder på en konto.

Du kan maksimalt have tre betalingsmetoder i brug i løbet af en rullende på 90 dage. Dette dækker betalingskort og e-wallet (Apple Pay, Paypal osv.) transaktioner. Det gælder ikke indbetalinger foretaget i butikken eller med et forudbetalt kort; det gælder heller ikke kort, der er udløbet.

Hvis du har bekymringer eller føler, at dette loft har haft en negativ indvirkning på din spiloplevelse, kan du klikke her for at kontakte vores venlige kundeservice!