Wire Transfer - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er Wire Transfer?
  2. Hvordan laver jeg indskud til min konto med Wire Transfer?
  3. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?
  4. Hvad er det minimum- og maksimumbeløb som jeg kan få udbetalt med Wire Transfer?
  5. Er der gebyrer i forbindelse med udbetalinger med Wire Transfer?
  6. Hvilke oplysninger skal jeg give for at lave udbetalinger med Wire Transfer?
  7. Hvad er den gennemsnitlige behandlingstid for udbetalinger med Wire Transfer?

1. Hvad er Wire Transfer?

En bankoverførsel er en overførsel af beløb fra en bankkonto til en anden, enten lokalt eller internationalt. I de fleste tilfælde skal du kontakte din bank eller bruge din netbank til at arrangere overførslen. Det er også muligt at arrangere en gentagende overførsel til os.

2. Hvordan laver jeg indskud til min konto med Wire Transfer?

Følg nedenstående trin for at lave en international bankoverførsel:

• Log ind på din konto.
  • Gå til "Cashier" og vælg "Indskyd".
  • Du vil nu se Wire Transfer-logoet. Klik på ikonet for at vælge denne indskudsmulighed.
  • Indtast eller vælg dit indskudsbeløb og bonuskode (hvis du har en) og klik på "Indskyd".
  • Du vil nu se "Modtager"-oplysningerne, som er de oplysninger din bank skal bruge for at gennemføre den internationale bankoverførsel.
  • Når du har indtastet "Modtager"-oplysningerne og kontrolleret beløbet, klikker du på "Indsend" for at bekræfte transaktionen.
  • Du får et unikt transaktions-ID. Gem det på et sikkert sted. Vi bruger dette transaktions-ID til at følge din internationale bankoverførsel.
  • Besøg din bank eller brug netbank/telefonbank til at bede om en bankoverførsel med modtageroplysningerne i trin fem.
  • Når du har overført dit beløb, skal du sende en e-mail med følgende oplysninger til kundeservice.
    1. Dit transaktions-ID (fra Cashier).
    2. Dit navn.
    3. Bankoverførselsbeløbet.
    4. Bankoverførselsdatoen.
    5. Navnet på den bank som du overførte beløbet fra.
    6. Referencenummeret for bankoverførslen som du fik af banken (hvis relevant).

3. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?

Beløbet krediteres din konto når overførslen er blevet clearet. Det kan tage 2-5 bankdage.

4. Hvad er det minimum- og maksimumbeløb som jeg kan få udbetalt med Wire Transfer?

Det mindste udbetalingsbeløb er 1000 USD/1000 EUR og det maksimale udbetalingsbeløb er 2000000.00 USD som du kan få udbetalt med Wire Transfer.

5. Er der gebyrer i forbindelse med udbetalinger med Wire Transfer?

Vi kræver ikke noget gebyr, men det kan være at banken gør.

6. Hvilke oplysninger skal jeg give for at lave udbetalinger med Wire Transfer?

De nødvendige oplysninger for at lave udbetalinger med en international bankoverførsel afhænger af det valgte bankland på udbetalingssiden. Du skal angive oplysninger såsom din banks navn, bankens adresse, dit bankkontonummer, ABA routing-nummeret/Swift-koden/Sorteringskoden samt øvrige oplysninger angivet på udbetalingssiden.

7. Hvad er den gennemsnitlige behandlingstid for udbetalinger med Wire Transfer?

Alle udbetalinger skal først godkendes af vores interne kontrolteam. Det tager op til 3 bankdage.Når vi har behandlet din udbetaling tager det 3-5 bankdage før beløbet krediteres din bankkonto.