Ofte stillede spørgsmål

1. Hvilke korttyper accepteres med denne metode?
  2. Kan jeg indbetale med debetkort med denne metode?
  3. Hvordan kan jeg foretage indbetalinger til min konto med Visa-kort?
  4. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?
  5. Er der gebyrer forbundet med en overførsel?
  6. Kan jeg udbetale til mit kort?
  7. Er det sikkert at oplyse sine kreditkortoplysninger?

1. Hvilke korttyper accepteres med denne metode?

Med denne metode kan du indbetale med Visa, Master og Maestro.

2. Kan jeg indbetale med debetkort med denne metode?

Med denne metode kan du indbetale med debetkort, kreditkort og forudbetalt kort. Bemærk, at fra april 2020 kan kunder i Storbritannien ikke bruge kreditkort.

3. Hvordan kan jeg foretage indbetalinger til min konto med Visa-kort?

Følg nedestående trin for at indbetale penge på din konto.

• Log ind på din konto.
  • Klik på "Indbetal".
  • Du vil se kortets logo. Vælg denne indbetalingsmetode ved at klikke på ikonet.
  • Indtast eller vælg det beløb du vil indbetale.
  • Indtast de krævede kortoplysninger (Visa, Master eller Maestro)
    • Kortnummer (16 cifre uden mellemrum)
    • Kortets udløbsdato (måned/år)
    • Trecifret kortbekræftelsesnummer (placeret på bagsiden af dit kort)
  • Indtast bonuskoden, hvis relevant, og klik på Indbetal.
  • Det næste skærmbillede vil vise dig om din kreditkorttransaktion blev gennemført eller mislykkedes

4. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?

Hvis transaktionen godkendes af din bank, krediteres midler øjeblikkeligt på din spillekonto.

5. Er der gebyrer forbundet med en overførsel?

Nej, vi opkræver ikke noget gebyr for indbetalinger med Visa.

6. Kan jeg udbetale til mit kort?

Ja. Gå til afsnittet udbetaling og vælg den korttype, du gerne vil bruge til udbetalingen.

7. Er det sikkert at oplyse sine kreditkortoplysninger?

Alle kassetransaktioner behandles i overensstemmelse med PCI-overholdelsesstandarder (Payment Card Industry) for datasikkerhed ved hjælp af en 128-bit-kryptering, der sikrer sikkerheden i de transmitterede data. Denne avancerede beskyttelse er den samme teknologi, der bruges af større banker og finansielle institutioner over hele verden.