Instant Banking - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er Instant Banking?
  2. Skal jeg have en konto hos Instant Banking for at lave indskud?
  3. Hvordan laver jeg indskud til min konto med Instant Banking?
  4. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?
  5. Kan jeg lave udbetalinger til Instant Banking?
  6. Er det sikkert at bruge Instant Banking?
  7. Understøttes Instant Banking af alle Internet-browsere?
  8. Hvilke valutaer kan Instant Banking benyttes med?

1. Hvad er Instant Banking?

Instant Banking er en online betalingsmetode baseret på netbank. Det er en sikker og enkel metode til at behandle betalinger via Internettet.

2. Skal jeg have en konto hos Instant Banking for at lave indskud?

Nej, du skal bare have en bankkonto hos en af de deltagende banker - og penge på bankkontoen selvfølgelig!

3. Hvordan laver jeg indskud til min konto med Instant Banking?

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Cashier" og vælg "Indskyd".
  3. Du vil nu se Instant Banking-logoet. Klik på ikonet for at vælge denne indskudsmulighed.
  4. Indtast eller vælg dit indskudsbeløb og bonuskode (hvis du har en) og klik på "Indskyd".
  5. Du bliver nu ført videre til Instant Banking.
  6. Vælg din bank fra listen.
  7. Du bliver ført videre til din banks hjemmeside.
  8. Indtast login-oplysningerne for din netbank.
  9. Bekræft det beløb du vil indskyde til din konto.
  10. Du modtager en bekræftelse med det samme og bliver ført tilbage til Cashier.

4. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?

Baseret på den bekræftelse vi modtager fra din bank bliver beløbet normalt krediteret med det samme.

5. Kan jeg lave udbetalinger til Instant Banking?

Instant Banking kan i øjeblikket kun benyttes til at lave indskud.

6. Er det sikkert at bruge Instant Banking?

Med Instant Banking kan du lave sikre online banktransaktioner.

7. Understøttes Instant Banking af alle Internet-browsere?

Instant Banking understøttes af de mest almindelige Internet-browsere, såsom Internet Explorer, Chrome og Firefox.