Skrill 1-Tap hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er Skrill 1-Tap?
  2. Hvordan laver jeg indskud til min konto med Skrill 1-Tap?
  3. Hvordan kan jeg sætte penge ind på min Skrill 1-Tap?
  4. Er det sikkert at bruge Skrill 1-Tap?

1. Hvad er Skrill 1-Tap?

Skrill giver kunder med en e-mailadresse mulighed for sikkert og billigt at sende og modtage online betalinger – tidstro! Brug Skrill til:

1. At sende penge via e-mail fra dit kreditkort eller bankkonto.
  2. At lave online-køb.
  3. Sende penge via e-mail.

2. Hvordan laver jeg indbetalinger til min konto med Skrill 1-Tap?

Ja, du kan bruge din eksisterende Skrill-konto hos os. For at bruge en eksisterende Skrill-konto, skal du gøre følgende:

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Cashier" og vælg "Indbetal".
  3. Du vil nu se Skrill 1-Tap-logoet. Klik på ikonet for at vælge denne indbetalingsmetode.
  4. Indtast eller vælg beløbet du vil indbetale og bonuskode (hvis du har en) og klik på "Indbetal". Bemærk: Dette beløb skal være mindre end eller lig med beløbet på din Skrill-konto.
  5. Du vil blive ført videre til Skrills website. Her skal du indtaste din Skrill e-mailadresse samt din adgangskode for at logge ind.
  6. Afslut transaktionen på Skrill hjemmesiden.
  7. På det næste skærmbillede vil du se en besked med "Ordre godkendt". Klik "OK". Du bliver derefter ført tilbage til Cashier og her vil du se en besked om gennemført indbetaling.
  8. Når du gennemfører betalingen vælger du den betalingsmetode, som du vil benytte med Skrill 1-Tap, og klikker på "Betal".
  9. Du skal ikke logge ind på din Skrill-konto når du laver efterfølgende indbetalinger.

3. Hvordan kan jeg sætte penge ind på min Skrill 1-Tap?

Du kan sætte penge ind på din Skrill-konto med kredit-/betalingskort, bankoverførsel, Direct banking eller checks.

4. Er det sikkert at bruge Skrill 1-Tap?

Ja, Skrill 1-Tap er fuldstændig sikker. Med en kombination af transaktionsovervågning, SMS transaktionsbekræftelse af kortindehavere og et dygtigt anti-svindel team udgør Skrill 1-Tap en fuldstændig sikker online betalingsmetode.