Fortrolighedserklæring for kunder (Storbritannien og Irland)

Hvem vi er

LC International Limited er medlem af Entain-virksomhedsgruppen, og denne erklæring forklarer, hvad dine personlige data vil blive brugt til.

Territorium Navnet på koncern Oplysninger
Storbritannien (“UK”) LC International Limited Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar, GX11 1AA
Republikken Irland (Irland) Den nominerende repræsentant for ElectraWorks Limited i Irland er Spread Your Wings Bravo Limited 120, The Strand, Unit 6, Triq IX-XATT, GZIRA GZR 1027, Malta

Hvor vi bruger udtrykket “vi” eller “os”, inkluderer dette enheden og mærkerne (https://entaingroup.com/about/business-overview/our-brands/) og andre virksomheder i Entain-gruppen.

Vi er forpligtet til at beskytte dine personlige data, når du bruger vores tjenester via vores hjemmeside og mobilapplikation og tager sikkerheden af dine oplysninger meget alvorligt. Vi har strenge sikkerhedsforanstaltninger på plads for at beskytte dine personlige data, som inkluderer robuste sikkerhedsprocedurer, som regelmæssigt testes og gennemgås. Hvis du er bekymret over den måde, hvorpå vi behandler eller beskytter dine personlige data eller gerne vil kontakte os angående ethvert aspekt af denne politik, bedes du kontakte via kontaktoplysningerne nederst i denne erklæring.

Denne fortrolighedsmeddelelse skal læses sammen med vores cookie-meddelelse, eventuelle meddelelser eller vilkår, der findes i butikkerne og vores brugsbetingelser /betingelser og vilkår.

De oplysninger, vi indsamler om dig

Vi indsamler personlige data om dig fra følgende kilder:

• Når du registrerer en konto hos os
  • Når du besøger vores hjemmeside eller vores sider på de sociale medier
  • Gennem undersøgelser, du udfylder
  • Når du kommunikerer med os (via e-mail, mail, telefon, i butikken eller via chat eller sociale medier)
  • Når vi foretager analyse af din interaktion med os
  • Fra vores andre koncernvirksomheder af interne årsager, primært til forretnings- og driftsformål
  • Fra offentlige informationskilder såsom offentlige optegnelser eller sociale medier
  • Fra cookies og sporingsenheder på dine enheder, hvor du har tilladt deres brug.
  • Fra tredjeparts databaser for at overholde vores juridiske og regulatoriske forpligtelser;
  • Fra online-leverandører og serviceudbydere som finansielle og delte likviditetstjenester og fra kundelister, der er lovligt erhvervet fra tredjepartsleverandører.

Hvad vi bruger dine personlige data til

Hvad vi bruger dine personlige data til

Typiske, personlige data

Mere information

Retsgrundlag

Levering af produkter eller tjenester

• Dit navn, din adresse eller e-mailadresse, dit telefonnummer eller dit online-ID eller andre kontaktoplysninger, du giver os.
  • Din fødselsdag, dit køn.
  • Login-oplysninger.
  • Oplysninger om spiltransaktioner og betalingsmetoder.

For at opfylde vores forpligtelser i forbindelse med aftaler indgået mellem dig og os og give dig de oplysninger, produkter og tjenester, du beder om fra os, herunder oplysninger om ændringer på vores hjemmeside, tjenester eller vores vilkår, betingelser og politikker.

• Udførelse af kontrakten.
  • Juridiske forpligtelser.

Kundeservice

• Navn, online-ID, spiller-ID.
  • Kontaktoplysninger.
  • Kontonoter og kommunikationer, optagelser af opkald.
  • Oplysninger om spiltransaktioner og betalingsmetoder.
  • IP-adresse, MAC-adresse, enhedstype, apps, placering.

For at tilbyde dig kundeservice, besvare dine spørgsmål eller løse dine klager eller bekymringer.

• Udførelse af kontrakten.
  • Legitime interesser i spillertilfredshed, beskytter vores forretning og vores kunder i forhold til ansvarligt spil.

Opfyldelse af vores juridiske og regulatoriske forpligtelser

• Navn, online-ID, spiller-ID, kontaktoplysninger.
  • Spillede spil, væddemål, gevinster og tab, indbetalinger og udbetalinger, betalingsmetoder.
  • Online-billeder af spil og screenshots.
  • IP-adresse, MAC-adresse, enhedstype, apps, placering.

For at opfylde vores juridiske og lovgivningsmæssige forpligtelser og pligter, som inkluderer (men ikke er begrænset til) Gambling Act og ansvarligt spilforpligtelser, Bekæmpelse af hvidvaskning af penge, Bekæmpelse af svig & Anti-terrorisme love. Dette kan omfatte elektroniske metoder til at identificere dig, såsom ved brug af cookies og billeder i onlinespil.

• Juridiske forpligtelser.
  • Beskytte de registreredes og andres vitale interesser.
  • Udførelsen af en opgave, der udføres i offentlighedens interesse.
  • Legitime interesser i at beskytte vores forretning, personale og kunder.

Identitetskontrol, aldersbekræftelse og ansvarligt spil

• Navn, online-ID, spiller-ID, kontaktoplysninger, fødselsdato og køn.
  • Login-detaljer, hjemmesider og besøgte websider.
  • Oplysninger om spiltransaktioner og betalingsmetoder.
  • IP-adresse, MAC-adresse, enhedstype, apps, placering.
  • Historiske kommunikationer og kontonoter, optagelser af opkald.
  • Oplysninger om kundernes trivsel.
  • Overkommelighedskontrol, som kan omfatte indhentning af data fra andre kilder, såsom information om offentligt domæne eller kredithistorik.
  • Billeder og selfies.

For at imødekomme vores forpligtelser med ansvarligt spil (såsom registrering af selvudelukkede og hvor vi mener, at en kunde har et spilproblem).
For at kontrollere din eller validere din identitet, alder og beskytte dine oplysninger
Dette kan omfatte elektroniske metoder til at identificere dig, såsom ved brug af cookies.

• Samtykke.
  • Udførelse af kontrakten.
  • Juridiske forpligtelser.
  • Beskytte de registreredes og andres vitale interesser.
  • Udførelsen af en opgave, der udføres i offentlighedens interesse.

Udføre undersøgelser, konkurrencer og kampagner

• Navn eller online-ID.
  • Kontaktoplysninger, hjemmeadresse, e-mail eller telefonnummer.
  • Kontaktpræferencer.
  • Svar på undersøgelser, klik i marketing, foretrukne produkter, feedback, du giver.

At invitere dig til at deltage i konkurrencer, give os feedback om dine oplevelser, deltage i kampagner eller holde dig informeret om produkter fra tjenester, der kan være af interesse for dig.
For at måle eller forstå effektiviteten af reklame, vi serverer for dig og andre, og at levere relevant reklame til dig.
Du kan til enhver tid fravælge at modtage direkte markedsføringskommunikation.

Nogle af disse interaktioner kan foregå online eller via de sociale medier.

• Samtykke.
  • Legitim interesse i at forstå vores kunders synspunkter og tilskynde til større interaktion med vores kunder.

Livsstil og demografiske indsigter og profilering

• Kontaktpræferencer.
  • Svar på undersøgelser, klik i marketing, foretrukne produkter, feedback, du giver.
  • Interesser og vaner.
  • IP-adresse
  • ID'er for mobile reklame-enheder
  • Online-identifikatorer

At oprette en profil af dig, dine præferencer og dine vaner for bedre at forstå dine interesser og hvordan du spiller.

Vi kan bruge disse profiler til at kontakte dig via de sociale medier med det formål at promovere vores virksomhed.

For at forstå vores spilleres vaner, i samarbejde med vores service-udbydere, og give dig en skræddersyet og personlig oplevelse, for at forøge vores kampagners rækkevidde og for at tiltrække nye kunder. Data delt med service-udbydere vil være under pseudonym.

• Juridiske forpligtelser.
  • Tilladelse.
  • Legitime interesser.

Forbedre vores tjenester og sikre, at vores systemer er sikre og opdaterede

• Spiller-ID.
  • Login-detaljer, hjemmesider og besøgte websider.
  • Spillede spil.
  • IP-adresse, MAC-adresse, enhedstype, apps, placering.
  • Hvordan du bruger mobilapplikationer og hjemmesider.

For at sikre, at indholdet fra hjemmesiden præsenteres på den mest effektive måde for dig og til din computer, vedligeholde og forbedre vores produkter og tjenester, optimere vores forretningsprocesser, sikre integriteten af vores systemer og administrere vores informationsteknologiske ejendom, foretage kvalitetssikring, støtte den effektive ledelse af vores medarbejdere, analysere ydeevnen på vores hjemmesider eller kampagner og levere indhold, der er relevant for dig.

Legitim interesse for at sikre, at vores interaktion med kunder er passende, fungerende og effektiv.

Forebyggelse og afsløring af kriminalitet,
Forebyggelse af tab
Beskyttelse af personale og kunder

• Navn, online-ID, spiller-ID, kontakt. Oplysninger
  • Login-detaljer, hjemmesider og besøgte websider.
  • Spillede spil, væddemål, gevinster og tab, kreditter og udbetalinger, betalingsmetoder.
  • Online-billeder af spil og screenshots.
  • IP-adresse, MAC-adresse, enhedstype, apps, placering.
  • Risikoscore, profilklassifikationer.
  • Historiske kommunikationer og kontonoter.

Liste over aktive softwareapplikationer og aktive processer, mens du bruger vores websted, herunder adgang til filer og webstedsrelaterede programmapper For at forhindre eller afsløre kriminalitet, svindel, tyveri eller tab for vores forretning og vores kunder og forhindre brugen af urimelig praksis på vores websteder eller potentiel overtrædelse af vores generelle vilkår og betingelser og gældende lovgivning.
For at beskytte vores medarbejdere og andre personer mod skade eller tab.
Dette kan omfatte overvågningen af onlineaktiviteter, elektroniske metoder til at identificere dig, såsom ved brug af cookies, dine onlinetransaktioner og -betalinger.

I visse tilfælde, såsom i tilfælde, hvor nogle spillere foretager særligt store indbetalinger og/eller er politisk synlige personer, vil vi udføre due diligence-tiltag fokuseret på kilden/kilderne til spillerens midler og baggrundstjeks. Disse due diligence-tiltag kan eks. inkludere at bede spilleren om yderligere dokumentation baseret på individuelle vurderinger, eller vurdere oplysninger, der er offentligt tilgængelige.

• Udførelsen af en opgave, der udføres i offentlighedens interesse.
  • Legitim interesse i at beskytte vores kunder, virksomheder og medarbejdere.

Forretningssalg, -erhvervelse og -rettigheder

• Navn, online-ID, spiller-ID, kontaktoplysninger.
  • Login-detaljer, hjemmesider og besøgte websider.
  • Spillede spil, væddemål, gevinster og tab, kreditter og udbetalinger, betalingsmetoder.
  • IP-adresse, MAC-adresse, enhedstype, apps, placering.
  • Risikoscore, profilklassifikationer.
  • Historiske kommunikationer og kontonoter.

At udøve eller forsvare juridiske krav eller erhverve eller sælge en virksomhed.

Legitim interesse i at beskytte og forsvare vores forretning.

Vi behandler også personlige oplysninger om offentlige personer med det formål at foretage spiludregninger, der hjælper os til at komme frem til de odds, vi tilbyder, samt de sandsynlige resultater af forskellige begivenheder inden for sport, realityprogrammer, politiske valg og andre former for mediebegivenheder. Vi kan indsamle og opbevare begrænsede, personlige oplysninger, som stammer fra offentlige kilder, såsom sportsklubber eller styrende organer, presse- og nyhedsartikler, opslag på de sociale medier og forskellige former for meningsmålinger. Vi kan også benytte os af tjenester fra tredjepartsudbydere af sportsdata og forskellige former for teknologier. Det er i vores legitime interesse at forstå de nøglefaktorer, der kan have betydning for en præstation eller et resultat, når vi foretager vores spiludregninger, så vi sikrer os, at vi tilbyder vores kunder konkurrencedygtige priser.

Hvem vi deler dine data med

Vi kan være nødt til at dele personlige oplysninger med andre organisationer for at sikre, at vi opfylder vores juridiske forpligtelser, eller hvor vi har brug for støtte til at opfylde dine behov eller vores kontraktlige forpligtelser. Vi kan også dele oplysninger med andre organisationer, hvor vi anser det for at være i offentlighedens interesse eller i vores eller disse andre parters legitime interesse. Disse andre parter er typisk:

• forretningspartnere, leverandører og underleverandører til udførelse af enhver kontrakt, vi indgår med dem eller dig;
  • vores tilknyttede selskaber og udvalgte tredjeparter, hvor du udtrykkeligt har fravalgt at modtage markedsføring fra os/tredjeparter, er blevet udelukket eller selvudelukket, i hvilket tilfælde vi kan dele undertrykkelseslister med vores tilknyttede selskaber og udvalgte tredjeparter for at sikre dig modtager ikke uopfordret markedsføring;
  • medlemmer af Entain Group og tredjepartsleverandører og tjenesteudbydere til et af de formål, der er identificeret i tabellen ovenfor; tredjepartsleverandører og tjenesteudbydere i det omfang, de bistår Entain-koncernen med dens juridiske/regulatoriske forpligtelser, f.eks. udbydere af tjenester med hensyn til hvidvaskning af penge, svig, verifikation osv.;
  • udvalgte tredjeparter, så de kan kontakte dig med detaljer om de tjenester, de leverer, hvor du udtrykkeligt har tilvalgt/givet samtykke til videregivelse af dine personlige data til disse formål;
  • Platforme på de sociale medier, hvor du eks. vælger at logge på din gaming-konto med os via dine konti på de sociale medier. Eller i tilfælde hvor vi kommunikerer med dig via dine konti på de sociale medier;
  • analyse- og søgemaskineudbydere, der hjælper os med forbedring og optimering af vores websted og andre valgte tredjeparter;
  • andre tredjepartsorganisationer, der beder om, opmuntrer eller samler feedback og enhver online visning af dine oplevelser med os for at hjælpe os med at forbedre og optimere vores tjenester.
  • Banker, kreditkortselskaber, sportsforvaltningsorganer og relevante agenturer, der kan dele oplysninger med tredjeparter med det formål at undersøge og beskytte mod mindreårige, bedrageriske, kriminelle eller mistænkelige aktiviteter eller med det formål at tilbyde sikrere spil og udføre tjeks af brugernes midler, (eller andre aktiviteter, hvor vi er bundet af loven, regulering eller vejledninger til at undersøge og beskytte mod), eller hvis vi har grund til at tro, at du har foretaget en sådan aktivitet;
  • vores regulatorer, retshåndhævelses- eller svindelforebyggelsesagenturer såvel som vores juridiske rådgivere, domstole, gældende uafhængige domstolsydelser, sportsstyrende organer og andre autoriserede organer, herunder pokerorganisationer med henblik på at undersøge enhver faktisk eller mistanke om kriminel aktivitet, vedligeholdelse af standarder adfærd inden for sport, poker, spil eller andre regulatoriske eller juridiske forhold.

Vi deler muligvis dine personlige oplysninger med andre medlemmer af Entain Group til markedsføringsformål. Vi deler det ikke med andre tredjepartsorganisationer, medmindre du udtrykkeligt har tilvalgt/givet dit samtykke til videregivelse af dine personlige data til disse formål.

Vi kan også videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter under følgende omstændigheder:

• i tilfælde af at vi overvejer at sælge eller købe en virksomhed eller aktiver, i hvilket tilfælde vi videregiver dine personlige data til eventuelle potentielle sælgere eller købere af en sådan forretning eller aktiver;
  • i tilfælde af en insolvenssituation (f.eks. administration eller afvikling) af Entain Group plc eller en dataansvarlig eller en af dens koncernenheder;
  • hvis vi eller i det væsentlige alle vores aktiver erhverves af en tredjepart, i hvilket tilfælde personoplysninger, som vi har om vores kunder, vil være en af de overførte aktiver;
  • for at håndhæve eller anvende vores websteds brugsbetingelser;
  • for at beskytte os, vores medarbejders, vores kunders eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Dette inkluderer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer (herunder uden begrænsning andre spiludbydere og det lokale politi eller andre lokale retshåndhævende organer) med henblik på personale og kundesikkerhed, kriminalitetsforebyggelse, svigbeskyttelse og kreditrisikoreduktion;
  • hvis vi er forpligtet til at videregive eller dele dine personlige data for at overholde juridiske forpligtelser eller lovmæssige krav eller på anden måde til forebyggelse eller afsløring af svig eller kriminalitet;
  • Når vi kontrollerer din identitet, efter din første registrering eller kontrollerer din økonomiske status som krævet i vores licensbetingelser, deler vi oplysninger med et kreditreferencebureau, og dette vil efterlade et "blødt" fodaftryk på din kreditfil. Yderligere oplysninger om, hvordan dette agentur opbevarer og bruger dine oplysninger, kan findes her: https://www.callcredit.co.uk/legal-information/bureau-privacy-notice;
  • Hvor du selv udelukker dig fra spil, kan vi dele disse oplysninger med vores regulatorer eller andre virksomheder inden for vores område, hvor vi mener, det er vigtigt at støtte din udelukkelse.

Opfyldelse af vores forpligtelser i hht. ansvarligt spil

• Entain tager ansvarligt spil meget alvorligt. Vi deler muligvis dine oplysninger på tværs af vores brands i Entain Group, og hvor det er nødvendigt med andre organisationer for at opfylde vores ansvarlige spilforpligtelser.
  • Vi har en forpligtelse til at identificere dem, der er skadet af hasardspil så tidligt som muligt, og hjælpe dem med at stoppe spil ved at sætte bestemte begrænsninger på konti; dette kan omfatte indbetalingsgrænser, produktgrænser, begrænsning af en kontos evne til at spille på bestemte produkter/tider /perioder. For at opfylde disse forpligtelser analyserer vi kundens transaktioner og evaluerer adfærd eller økonomisk status på tværs af vores produkter og mærker, hvilket kan få os til at træffe beslutninger på din konto/dine konti.
  • Vi ser også konstant på innovative måder at hjælpe med at få øje på spillere, der kan være på vej til vanskeligheder og identificere dem digitalt. Dette betyder, at vi muligvis bruger systemer, der identificerer kunder (såsom cookies på spillerens enheder eller billeder sendt af dig), og internt har vi udviklet systemer til at forstå dit spil for bedre at kommunikere eventuelle risici vedrørende din aktivitet.’ Vi kan også dele eller modtage spillerdata med andre organisationer, der hjælper med at evaluere risici eller vurdere overkommelighed ved at se på, hvordan du kan interagere med andre spiludbydere eller hjælpe enkeltpersoner direkte.

I alle disse tilfælde skal du være sikker på, at vi tager vores forpligtelser meget alvorligt, når vi hjælperkunder med at spille ansvarligt og beskytte dine personlige oplysninger. Vi vil altid sikre, at vi tagerde mestpassende foranstaltninger og kontroller for at beskytte dine data

Hvis du er kunde i Storbritannien eller Nordirland, gælder initiativet "GamProtect" for dig.

GamProtect (kun for spillere fra Storbritannien og Nordirland)

GamProtect er et program, der er målrettet personer, der selv fortæller os, at de er i risiko for at udvikle skadelige spillevaner. Se GamProtects hjemmeside her for flere oplysninger om, hvordan dine personlige data administreres under programmet:

Hvor længe vi opbevarer dine personlige data

Type af data

Typisk opbevaringstid

Oplysninger

Optagelser fra kundeopkald

3 år

En udvidet tilbageholdelse kan anvendes fra sag til sag

Kundedata

En opbevaringsperiode på 7 år, der begynder fra den dato, din konto lukkes

Vi vil kun fortsætte med at opbevare personlige data vedrørende din konto som tilladt i henhold til databeskyttelseslovgivningen (i) hvor vi er under et lovkrav i henhold til hasardspil eller skattelovgivning for at opbevare dine data; og (ii) at udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder.
Hvis du tilmelder dig under ordningen med selvudelukkelse, mens selvudelukkelsen selv kan have en kortere varighed, vil en registrering af dette blive bevaret længere som en del af din kundeprofil.

Ovenstående opbevaringstider kan forlænges for eksempel hvor det er nødvendigt for at opfylde en specifik lovpligtig forpligtelse, efterforske en forbrydelse, håndtere et krav eller løse en klage.

Placering, som vi muligvis overfører dine personlige data til

Fra tid til anden kan tjenesteudbydere, medlemmer af Entain Group og organisationer, som vi samarbejder med, være placeret uden for Storbritanien eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde i lande, der ikke har de samme standarder for beskyttelse af personoplysninger som Storbritannien eller EØS Lande. Vi vil dog altid gøre alt for at sikre, at der er tilstrækkelig beskyttelse til at beskytte dine personlige data. Vi vil også sikre, at vores tjenesteudbydere indgår kompatible behandlingsaftaler med os for at sikre, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Yderligere oplysninger om de mekanismer, vi vil anvende, kan findes her, men kontakt os på nedenstående e-mailadresse, hvis du har specifikke spørgsmål vedrørende internationale overførsler: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection_en.

Sikkerhed

Vi tager overholdelse af sikkerhedsbestemmelser, standarder, retningslinjer og fortrolighedslove meget alvorligt og fremmer sikkerhedsforanstaltninger, der opretholder fortrolighed, integritet og tilgængelighed af personlige data. Vi bruger rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger til at beskytte kundens personlige data mod uautoriseret adgang, ændring, videregivelse eller destruktion af personlige data, som vi har.

Som virksomhed har vi sikre firewall-datacentre, certificerede krypterede websider og vi er ISO27001: 2013-certificerede. Vi tager også skridt til at sikre, at vores datterselskaber, agenter, tilknyttede selskaber og leverandører anvender tilstrækkelige sikkerhedsniveauer i hele virksomheden.

Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) en adgangskode, der giver dig adgang til bestemte dele af vores websted, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi beder dig om ikke at dele en adgangskode med nogen.

Desværre er transmission af information via internettet ikke helt sikker. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere sikkerheden for dine data, der overføres til vores websted; enhver transmission sker på egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, bruger vi strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner for at forhindre uautoriseret adgangsforsøg.

Cookies

Vi bruger cookies til forskellige formål, herunder at gøre din oplevelse på vores hjemmeside bedre. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi bruger cookies, så læs vores Cookie-meddelelse.

Marketingkommunikation og dine valg

Vi benytter forskellige former for kommunikation til at interagere med dig, såsom e-mail, SMS'er eller online.

Når vi indsamler dine personlige data for første gang, beder vi dig om at fortælle os, hvordan du vil høre fra os i fremtiden angående vores andre produkter og tjenester. Dette sker normalt via afkrydsningsfelter på formularer eller på hjemmesiden, og du kan til enhver tid fravælge marketingkommunikation fra os.

Hvad er 'Fravalg'?

Udtrykket fravalg refererer til flere metoder, hvormed enkeltpersoner kan undgå at modtage uopfordrede produkt- eller tejenesteoplysninger. Denne evne er normalt forbundet med direkte marketingkampagner såsom telemarketing, e-mail-marketing eller direkte post.

Du kan også høre fra os online ved at acceptere marketing-cookies eller via udbyderne af de sociale medier, du bruger, hvis du har accepteret at modtage marketing-beskeder fra disse. Hvis du vil vide mere om dette, bør du tjekke privatlivspolitikkerne hos udbyderne af de sociale medier, du bruger.

*Bemærk venligst at 'fravalg' ikke forhindrer væsentlig kundekorrespondance, f.eks. væddemål eller kontokorrespondance.

Hvordan kan jeg fravælge marketingkorrespondance?

Hvis du ikke ønsker at modtage tilbud, kampagner, information om events og skræddersyet kommunikation baseret på din kontoaktivitet, kan du anmode om at blive gjort ikke-kontaktbar af:

• Brug af “afmeldingsmuligheden”, der findes i enhver marketingkommunikation, du modtager
  • Ændring af dine præferencer i dine kontoindstillinger
  • kontakte vores kundeservice.

Hvilke detaljer har i brug for fra mig?

Vi har brug for så meget af følgende som muligt for at sikre, at du ikke får yderligere uønsket korrespondance:

• Dit fulde navn
  • Dit kontonummer
  • Hvordan vi kontaktede dig, dvs. e-mail, SMS eller post
  • Det mobilnummer eller den e-mail-/postadresse, vi kontaktede dig på
  • Det mobilnummer eller den e-mailadresse, som meddelelsen kom fra
  • Dato(er) og tidspunkt(er) for kontakten
  • En kopi af den besked, du fik tilsendt, (f.eks. et screenshot eller en videresendt e-mail sendt til vores kundeservice)

Dine rettigheder

Hvis du ønsker at gøre brug af nogen af dine databeskyttelsesrettigheder, såsom retten at tilgå dine oplysninger eller sletning af data, direkte af dig selv eller af en tredjepart på dine vegne, bedes du kontakte privacy@bwin.com

Beskrivelse af dine rettigheder

Retten til at blive informeret adgang

Du har ret til at blive forsynet med klare, gennemsigtige og letforståelige oplysninger om, hvordan vi bruger dine oplysninger og dine rettigheder.

Retten til adgang

En ret til at få adgang til de personoplysninger, som vi besidder om dig. Denne ret er ikke en absolut ret og må ikke fortolkes isoleret fra de øvrige bestemmelser i GDPR/Storbritanniens GDPR. Der er lovlige begrænsninger af denne rettighed, som kan gælde, for eksempel, hvor andre rettigheder såsom; fortrolighed, andres rettigheder, juridiske privilegier og/eller retten til at anvende modstridende offentliggørelsesregler i forbindelse med et potentielt krav eller forsvaret eller fastlæggelsen af et krav berøres og skal balanceres med retten til indsigt.

Retten til rettelser

En ret til at kræve, at vi retter alle unøjagtige personlige data, som vi har om dig.

Retten til sletning

En ret til at kræve, at vi sletter personlige oplysninger, som vi har om dig. Denne ret gælder kun hvor (for eksempel): vi ikke længere har brug for de personlige data til at nå det formål, vi indsamlede dem til; eller hvor du trækker dit samtykke tilbage, hvis vi bruger dine personlige data baseret på dit samtykke; eller hvor du modsætter dig den måde, vi behandler dine data på (i overensstemmelse med Rettighed 6 nedenfor). Denne ret er ikke absolut og finder ikke anvendelse, når der er legitime og tvingende grunde gældende.

Retten til at begrænse behandlingen

Under visse omstændigheder en ret til at begrænse vores behandling af personoplysninger, som vi har om dig. Denne ret gælder kun, hvor (for eksempel): du bestrider nøjagtigheden af de personoplysninger, som vi har; eller hvor du har ret til at kræve, at vi sletter de personlige data, men foretrækker, at vores behandling er begrænset i stedet; eller hvor vi ikke længere har brug for at bruge de personlige data til at nå det formål, vi indsamlede dem til, men du har brug for oplysningerne med henblik på behandling af juridiske krav.

Retten til dataportabilitet

Under visse omstændigheder en ret til at modtage personlige data, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Du har også ret til at kræve, at vi overfører disse personoplysninger til en anden organisation efter din anmodning.

Retten til at gøre indsigelse mod behandling

En ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af personoplysninger, som vi har om dig, når behandlingen af sådanne data er nødvendig med henblik på vores legitime interesser, medmindre vi i det store og hele er i stand til at demonstrere legitime grunde til at fortsætte med at behandle personoplysninger, som tilsidesætte dine rettigheder eller som er til etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.

Retten til ikke at være underlagt automatiserede beslutninger, herunder profilering

En ret for dig til ikke at være underlagt en beslutning, der udelukkende er baseret på en automatiseret proces, herunder profilering, der har juridiske virkninger for dig eller på lignende måde påvirker dig.

Ret til at inddrage samtykke.

En ret til at trække dit samtykke tilbage, hvor vi bruger dine personlige data (for eksempel til at give dig markedsføringsoplysninger om vores tjenester eller produkter).

Retten til at indgive klage.

Hvis du stadig ikke er tilfreds, efter du har indgivet en klage til os, så har du også ret til at indsende en klage til Information Commissioner’s Office (https://ico.org.uk/) eller andre lokale tilsynsmyndigheder i dit land eller din region:

Storbritannien – Information Commissioner’s Office (https://ico.org.uk/)

Gibraltar – Gibraltar Regulatory Authority (https://www.gra.gi/)

Republikken Irland – Information and Data Protection Commissioner of Malta (https://idpc.org.mt/)

Kontakt os eller vores databeskyttelsesofficer

Hvis du ønsker at gøre brug af nogen af dine databeskyttelsesrettigheder, såsom retten at tilgå dine oplysninger eller sletning af data, direkte af dig selv eller af en tredjepart på dine vegne, bedes du kontakte privacy@bwin.com.

Hvis du har spørgsmål til denne meddelelse eller ønsker yderligere oplysninger om dine rettigheder, kan du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige ved at sende en e-mail til: dataprotectionofficer@entaingroup.com.

*Bemærk at disse kanaler ikke overvåges af os, og at vi derfor ikke kan besvare eventuelle spørgsmål her; disse bør i stedet rettes til vores kundeservice.

Ændringer i denne fortrolighedspolitik

Eventuelle ændringer i denne fortrolighedspolitik fremover vil blive offentliggjort på denne side og, hvor det er relevant, underrettet dig via e-mail. Tjek venligst ofte for at se opdateringer eller ændringer af denne fortrolighedspolitik.

Denne politik blev senest gennemgået og opdateret: 23/02/2024