Vanliga frågor

1. Vilka korttyper godkänns med den här metoden?
  2. Kan jag göra en insättning med betalkort med den här metoden?
  3. Hur fyller jag på mitt konto med Visa-kort?
  4. Hur länge tar det för pengarna att överföras till mitt konto?
  5. Finns det några överföringsavgifter?
  6. Kan jag ta ut pengar till mitt kort?
  7. Är det tryggt att lämna ut min kreditkortsinformation?

1. Vilka korttyper godkänns med den här metoden?

Du kan göra en insättning med Visa, Master och Maestro med den här metoden.

2. Kan jag göra en insättning med betalkort med den här metoden?

Du kan göra en insättning med betal-, kredit- och förbetalda kort med den här metoden. Observera att kunder i Storbritannien inte kan använda kreditkort från och med april 2020.

3. Hur fyller jag på mitt konto med ett Visa-kort?

Följ stegen nedan för att sätta in pengar på ditt konto:

• Logga in på ditt konto.
  • Klicka på knappen "Insättning".
  • Du kommer att se kortlogotypen. Klicka på ikonen för att välja detta insättningsalternativ.
  • Skriv in eller välj insättningsbelopp.
  • Ange nödvändiga kortuppgifter (Visa, Master eller Maestro)
    • Kortnummer (16 siffror utan mellanslag)
    • Kortets utgångsdatum (månad/år)
    • Tresiffrigt kortverifieringsnummer (finns på baksidan av ditt kort)
  • Ange bonuskod om tillämpligt och klicka på Insättning.
  • Nästa skärm visar om din kreditkortstransaktion lyckades

4. Hur länge tar det för pengarna att överföras till mitt konto?

Om transaktionen godkänns av din bank krediteras pengar direkt till ditt spelkonto.

5. Finns det några överföringsavgifter?

Nej, vi uppbär inga avgifter för insättningar med Visa.

6. Kan jag ta ut pengar till mitt kort?

Ja. Besök avsnittet för uttag och välj den korttyp du vill använda för att göra uttag. Observera att du endast kan ta ut pengar till ditt kort om du har använt det för att göra en insättning under de senaste 180 dagarna.

Mastercard är endast tillgängligt som uttagsmetod i Storbritannien om kortet tidigare har registrerats på ditt konto. Inga nya kreditkort kan läggas till.

7. Är det tryggt att lämna ut min kreditkortsinformation?

Alla kassatransaktioner behandlas enligt betalningskortbranschens (Payment Card Industry, PCI) standarder för datasäkerhet och med 128-bitars kryptering som säkerställer säkerheten för de data som överförs. Detta toppmoderna skydd är samma teknik som används av stora banker och finansinstitut över hela världen.