Hur gör jag om jag vill göra ett uttag från mitt konto?

Logga in på ditt konto och välj Utbetalning. Du kommer då till en sida med utbetalningsalternativ. Välj något av alternativen och följ anvisningarna.

Observera att vi kan, om vi finner det lämpligt, välja att först föra tillbaka eventuella tidigare avgifter som belastats kredit- eller betalkort eller virtuellt betalkonto innan delar av eller hela utbetalningen utförs.
När utbetalning till dig är slutförd får du ett e-postmeddelande med ett bekräftelsenummer och information om utbetalningen, bland annat om hur betalningen skickats. Spara meddelandet för eventuellt kommande behov.