Filtret Börjar snart

Via filtret Börjar snart får du tillgång till alla event som startar inom en timme. Alla event grupperas efter land och liga och sorteras efter tidpunkt.

Så här ser du alla event som börjar snart för en viss sport:

1. Välj sportkategori (t.ex. fotboll).
  2. Tryck på filtret Börjar snart på fotbollssidan.
  3. Välj land i listan som visas (t.ex. Spanien).

En lista med alla fotbollsevent som börjar inom en timme visas. Eventen är sorterade efter ligans popularitet och tidpunkt.

Observera att filtret inte visas på sportens startsida om det inte finns några event.