Vägbeskrivning

Vägbeskrivning är en ny funktion som integrerats på bwins mobilsajt. Med den kan du lättare hålla reda på var du är på sajten. Vägbeskrivningen visas i det horisontella navigeringsfältet i sportsektionen och innehåller länkar till alla sidor du navigerat genom för att komma till nuvarande sida.

Exempel: För att komma till Fotboll, Italien, Serie A-matcher:

1. Gå till Sport, t.ex. fotboll.
  2. Tryck på filtret Länder A-Z.
  3. Välj Italien i listan över länder.
  4. Välj Serie A.

Vägbeskrivningen blir då: Fotboll > Länder A-Z > Italien > Serie A

Lägg till i navigeringsfältet

Alla knappar som syns i navigeringsfältet är aktiva. Om du trycker på dem kommer du tillbaka till tidigare sidor.

Observera att knappen Hem är fast. När du trycker på den kommer du tillbaka till lobbyn. Om sökvägen är för lång kan du skjuta navigeringsfältet till vänster eller höger (med horisontell svepande rörelse) för att se hela sökvägen.