Hvordan kan jeg lukke min konto eller vælge en pause periode?

Du har to muligheder for at lukke din konto eller at tage en pause fra spil. Vælg omhyggeligt årsagen til at du vil lukke din konto:

1. Hvis du har udviklet eller føler dig i fare for at udvikle problematisk spiladfærd, kan du besøge siden Selvudelukkelse på din konto. Du har to muligheder:

• Initiér en pause med en bestemt varighed: Hvis du vælger en pause, vil din konto automatisk blive genåbnet når pauseperioden er slut.
    • Udelukkelse på ubestemt tid: Du vil blive udelukket fra spil på ubestemt tid. Hvis du vil tilbagekalde din selvudelukkelse, kan du kun gøre dette, når mindst 6 måneder er gået, ved at kontakte vores kundeservice.

Du kan ikke genåbne din konto, før den angivne bestemte varighed er gået, eller tidligst 6 måneder efter selvudelukkelsen i tilfælde af ubestemt varighed.

2. Hvis du vil lukke din konto af anden grund, skal du besøge siden Service lukning. På denne side kan du lukke et eller flere produkter eller din konto med følgende muligheder:

• Luk for en bestemt varighed: Hvis du vælger en bestemt varighed af lukningen, vil det eller de valgte produkter automatisk genåbnes i slutningen af denne varighed.
    • Luk for en ubestemt varighed: Dit valgte produkt(er) eller alle produkter vil blive lukket på ubestemt tid.

Du kan genåbne alle lukkede kontoprodukter på Lukning af tjeneste-siden når som helst (bemærk, at kunder fra Storbritannien kun kan åbne lukkede produkter efter de første 24 timer).

Vær opmærksom på:

I begge tilfælde skal du være opmærksom på, at ved selvudelukkelse fra din konto eller ved service-lukkede produkter, hvor det er relevant:

• Du vil ikke længere kunne spille om rigtige penge i disse produkter.
  • Hvis du lukker alle tilgængelige produkter eller udelukker dig selv fra din konto, kan du ikke længere foretage indbetalinger.
  • I tilfælde af selvudelukkelse kan du ikke opdatere dine personlige oplysninger på din konto.
  • Du kan anmode om en udbetaling af enhver kontantsaldo, du har på din konto.

Uanset om du selv lukker din konto eller den lukkes af vores kundeservice, kan dine personlige oplysninger ikke slettes. De skal opbevares for din egen sikkerhed indtil udløbet af den lovbestemte begrænsningsperiode, da de kan være nødvendige for håndhævelse, påstand eller forsvar ved retlsige krav i forhold fra den offentlige administration eller domstole. Kunder kan anmode om sletning af data efter udløbet af denne periode. Når en konto er blevet blokeret, kan du ikke registrere dig hos bwin igen.