Hvordan kan jeg downloade min håndhistorik i pokersoftwaren?

For at downloade din håndhistorik fra pokerklienten, skal du klikke på rullemenuen ud for din avatar og vælge "My Game". Et nyt vindue åbnes og omdirigerer dig til My Game-siden. Klik på "Export Hands" øverst på siden, og vælg en dato og et klokkeslæt for den periode, du gerne vil se.

Husk:

• Kun hænder fra den foregående dag (servertid) og op til 40 dage gamle er tilgængelige
  • Du kan hente maksimalt 10.000 hænder på én gang
  • Håndhistorik leveres for at give spillerne mulighed for at gennemgå deres spil og ikke for at opnå en urimelig fordel mod andre spillere
  • Alle spiltyper / niveauer eksporteres sammen, hvis de blev spillet i den valgte periode