Hur kan jag ladda ner min handhistorik i pokerprogramvaran?

För att ladda ner din handhistorik från pokerklienten klickar du på rullgardinspilen bredvid din avatar och väljer "My Game". Ett nytt fönster öppnas och omdirigerar dig till My Game-sajten. Klicka på "Export Hands" längst upp på sidan och välj datum och tid för den period du vill se.

Kom ihåg:

• Endast händer från föregående dag (servertid) och upp till 40 dagar gamla är tillgängliga
  • Du kan ladda ner högst 10 000 händer på en gång.
  • Handhistoriken ger spelare chansen att kontrollera sitt spel och inte för att få en orättvis fördel jämfört med de andra spelarna.
  • Alla speltyper/nivåer exporteras tillsammans om de spelades under den valda tidsperioden.