Vanliga frågor om Ticket Premium

1. Vad är Ticket Premium?
  2. Hur får jag ett Ticket Premium förbetalt kort/presentkort?
  3. Hur fyller jag på mitt konto med Ticket Premium?
  4. Hur länge tar det att få pengarna som överförts till mitt konto?
  5. Vilka valutor godkänner Ticket Premium för överföringar?
  6. Tas överförings-avgifter i samband med insättningar med Ticket Premium?
  7. Kan jag göra en utbetalning till Ticket Premium?
  8. Är det säkert att använda Ticket Premium?

1. Vad är Ticket Premium?

Ticket Premium är ett enkelt och praktiskt sätt för konsumenter att spendera pengar på nätet utan att använda kredit- eller bankkort. Ticket Premium är ett förbetalt kort/presentkort som kan köpas på 15 000 olika platser, men även online. Du behöver inte registrera dig för att köpa Ticket Premium.

2. Hur får jag ett Ticket Premium förbetalt kort/presentkort?

Besök din närmaste Ticket Premium handlare och köp ett förbetalt kort/presentkort. Hänvisa till www.ticket-premium.com och välj ditt land för att se dina Ticket Premium-alternativ.

3. Hur sätter jag in pengar på mitt konto via Ticket Premium?

1. Logga in på ditt konto.
  2. Gå till kassan (Cashier) och välj Inbetalningar (Deposit).
  3. Ticket Premium-loggan visas. Klicka på symbolen för att göra den här inbetalningen.
  4. Du förs vidare till Ticket Premium webbsidan, där du kan registrera ett konto.
  5. Ange ditt insättningsbelopp, Ticket Premium PIN-koden, bonuskoden (om du har en) och klicka på "Inbetalning".
  6. Överföringen kommer nu att behandlas och du får en omedelbar bekräftelse för din insättning.

4. Hur lång tid tar det innan pengarna finns på mitt konto?

Pengarna överförs omgående till ditt konto.

5. Vilka valutor godkänner Ticket Premium för överföringar?

Ticket Premium överför endast i BRL, CAD, CHF, DZD, EUR, MAD, PLN, XAF, XPF.

6. Tas överförings-avgifter i samband med insättningar med Ticket Premium?

Det kostar inget att göra inbetalningar via Ticket Premium.

7. Kan jag göra en utbetalning till Ticket Premium?

Ticket Premium kan för närvarande bara användas för inbetalningar.

8. Är det säkert att använda Ticket Premium?

Ja, Ticket Premium är mycket säkert. Kombinationen av överförings-kontroll, SMS överförings-verifiering för kort-inehavarna och specialistkompetens inom bedrägeribekämpning gör Ticket Premium till en mycket säker online-betalningsmetod.