Ofte stillede spørgsmål om Skrill

1. Hvad er Skrill?
  2. Hvordan kan jeg indbetale på min konto med Skrill?
  3. I hvilke valutaer kan jeg indbetale med Skrill?
  4. Hvordan fylder jeg på Skrill?
  5. Er det sikkert at bruge Skrill?
  6. Kan jeg udbetale til min Skrill konto?
  7. I hvilke valutaer kan jeg udbetale til Skrill?
  8. Kan jeg få udbetalt mere end min oprindelige indbetaling med Skrill?
  9. Hvad er den gennemsnitlige behandlingstid for udbetalinger med Skrill?
  10. Kan jeg udbetale samme dag jeg indbetaler med Skrill?
  11. Kan jeg udbetale til Skrill, hvis jeg har brugt en anden betalingsmetode?
  12. Hvor meget kan jeg mindst og maks. få udbetalt med Skrill?
  13. Er der nogle gebyrer forbundet med Skrill betalinger?

1. Hvad er Skrill?

Skrill gør det muligt for kunderne at få en gyldig e-mailadresse til sikkert og omkostningseffektivt at sende og modtage betalinger online i realtid. Du kan bruge Skrill til at:

1. Sende penge via e-mail fra dit kreditkort eller din bankkonto.
  2. Foretage online indkøb.
  3. Indsamle penge via e-mail.

2. Hvordan kan jeg indbetale på min konto med Skrill?

For at indbetale ved hjælp af en eksisterende Skrill-konto, skal du følge nedenstående trin:

1. Log ind på din konto.
  2. Gå til "Kasse"-fanen og vælg "Indbetal".
  3. Du vil nu se Skrill-ikonet. Vælg denne indbetalingsmetode ved at klikke på ikonet.
  4. Indtast eller vælg beløbet du vil indbetale og bonuskoden (hvis du har en) og klik på "Indbetal". Bemærk: Det pågældende beløb skal være mindre end eller lig med beløbet på din Skrill-konto.
  5. Du bliver sendt til Skrill hjemmesiden hvor du skal indtaste din Skrill e-mailadresse og adgangskode for at logge ind.
  6. Gennemfør transaktionen på Skrill hjemmesiden.
  7. Derefter modtager du en "Ordre godkendt" besked. Klik på "OK" og du vil blive overført tilbage til kassen og vil se en vellykket indbetalingsbesked.

3. I hvilke valutaer kan jeg indbetale med Skrill?

Skrill handler kun i AUD, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, HUF, NOK, PLN, RON, SEK, USD.

4. Hvordan fylder jeg på Skrill?

Du kan indbetale på din Skrill-konto med kredit-/debitkort, online bankoverførsel, Direct Banking og med checks.

Bemærk: Du kan ikke overføre midlerne fra Skrill.com til din konto, hvis du har finansieret dem ved hjælp af Master Card.

5. Er det sikkert at bruge Skrill?

Ja, Skrill er fuldstændig sikker. Med en kombination af transaktionsovervågning, SMS transaktionsbekræftelse af kortindehavere og et dygtigt anti-svindel team udgør Skrill en fuldstændig sikker online betalingsmetode.

6. Kan jeg udbetale til min Skrill konto?

Du kan kun udbetale til en Skrill-konto, hvis du har foretaget en godkendt indbetaling med Skrill inden for de sidste 180 dage. For at anmode om en udbetaling, skal du gå til Kassen, vælge fanen "Udbetaling" og klikke på Skrill-logoet. Indtast beløbet du vil udbetale og vi vil sende det til din Skrill-konto når vi har gennemgået din anmodning.

7. I hvilke valutaer kan jeg udbetale til Skrill?

Skrill handler kun i AUD, CAD, CHF, DKK, EUR, GBP, HUF, NOK, PLN, RON, SEK, USD.

8. Kan jeg få udbetalt mere end min oprindelige indbetaling med Skrill?

Ja. Ja, men du skal dog være opmærksom på at alle udbetalinger først skal godkendes af vores interne kontrolteam.

Når vi har behandlet din udbetaling tager det 24 timer før beløbet er på din bankkonto.

9. Hvad er den gennemsnitlige behandlingstid for udbetalinger med Skrill?

Alle udbetalinger bliver først godkendt af vores interne team, som tager op til tre hverdage. Når vi har behandlet din udbetaling tager det 24 timer før beløbet er på din Skrill-konto.

10. Kan jeg udbetale samme dag jeg indbetaler med Skrill?

Ja.

11. Kan jeg udbetale til Skrill, hvis jeg har brugt en anden betalingsmetode?

Ja, for at foretage en udbetaling med Skrill skal du have indbetalt med din Skrill-konto inden for de seneste seks måneder. Hvis du har foretaget en indbetaling inden for de seneste seks måneder, skal du gå til Kassen, vælge "Udbetaling" og derefter vælge Skrill-logoet. Dit udbetalingsbeløb bliver sendt til din Skrill-konto efter vores interne kontrol er overstået.

12. Hvor meget kan jeg mindst og maks. få udbetalt med Skrill?

Det mindste udbetalingsbeløb er 10 USD og det maksimale udbetalingsbeløb er 10.000 USD som du kan få udbetalt med Skrill.

13. Er der nogle gebyrer forbundet med Skrill betalinger?

Vi opkræver ikke gebyr for ind- og udbetalinger med Skrill, men det er muligt, at Skrill kan opkræve et gebyr, så vi anbefaler, at du tjekker dem direkte.