Skal man tillade cookies?

En "Cookie" er et tekstdokument, som kan lægges som et bogmærke på din harddisk når du besøger visse hjemmesider. bwin bruger Cookies for at gøre dine besøg på hjemmesiden lettere.

Ved at gemme tilgangsinformation i Cookies under hele dit besøg hos bwin, kan vi anpasse denne information, der vises efter dine behov (f.eks. dit sprog, din favoritsport osv.). Vi gør opmærksom på, at vores hjemmeside kun fungerer, når du har aktiveret Cookie-funktionen i din browser.