NETELLER - hyppigt stillede spørgsmål

1. Hvad er NETELLER?
  2. Hvad er NETELLER Instacash?
  3. Skal jeg åbne en konto hos NETELLER?
  4. Jeg har allerede en NETELLER-konto. Kan jeg bruge denne?
  5. Hvordan får jeg NETELLER instaCASH-funktionalitet?
  6. Hvordan indbetaler jeg til min konto med NETELLER?
  7. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min NETELLER-konto?
  8. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?
  9. Kræver NETELLER et gebyr for denne service?
  10. Kan jeg foretage udbetalinger med NETELLER?
  11. Kan jeg foretage udbetalinger med NETELLER hvis jeg indbetalte med en anden metode?
  12. Kan jeg udbetale samme dag jeg indbetaler med NETELLER?
  13. Kan jeg udbetale mere end min oprindelige indbetaling med NETELLER?
  14. Hvad er den gennemsnitlige behandlingstid for udbetalinger med NETELLER?
  15. Hvad kan jeg mindst og maksimalt udbetale med NETELLER?
  16. Hvad er årsagen til at jeg ikke kan indbetale med NETELLER i min kontovaluta?

1. Hvad er NETELLER?

NETELLER er en "online pung", som giver dig mulighed for at foretage indbetalinger, udbetalinger og overføre beløb online. NETELLER tilbyder samme-dag betalinger og øjeblikkelige overførsler til og fra kommercielle websider og mellem NETELLER-kontoindehavere.

NETELLER tilbyder mange hurtige og lokale indbetalingsmuligheder til din NETELLER-konto, inklusiv gratis indbetaling med betalingskort, lokale bankindbetalinger, kreditkort og internationale bankoverførsler. Der findes også mange andre lokale muligheder afhængigt af hvor du bor. Hvis du ønsker mere information om indbetalinger, kan du gå til indskud til din konto, kan du gå til www.neteller.com/fees/

Kreditkort: VISA.

Electronic Funds Transfer (EFT): EFT er en overførsel af penge direkte fra din bankkonto, behandlet via Automated Clearing House (ACH)-netværket, til din NETeller-konto.

InstaCash indbetalinger: InstaCash indbetalinger fungerer ligesom EFT indbetalinger, men er øjeblikkelige! Du skal have en registreret og bekræftet bankkonto hos NETELLER for at bruge InstaCash indbetalinger

NETELLER Systemoverførsel: Modtag penge fra en ven eller slægtning, der også er registreret hos NETELLER.

2. Hvad er NETELLER Instacash?

NETELLER instaCASH giver dig mulighed for at bruge den bankkonto, du har registreret hos NETELLER, til at overføre penge til din konto.

NETELLER instacash kontrollerer saldoen på din NETELLER-konto og overfører din saldo, hvis der er tilstrækkelige midler til rådighed. Hvis dine midler ikke er tilstrækkelige, vil overførslen blive suppleret med pengene på din NETELLER-registrerede bankkonto.

OBS: Det mindste beløb, du kan overføre med instaCASH, er $10. For eksempel, hvis en spiller fremsætter en indbetalingsanmodning på $100, men kun har $93 på sin NETELLER-konto, vil $90 blive taget fra hans NETELLER-konto, og saldoen på $10 vil blive taget fra hans NETELLER-registrerede bankkonto.

NETELLER instaCASH er kun tilgængeligt for canadiske spillere.

3. Skal jeg åbne en konto hos NETELLER?

Ja. Ja, gå til NETELLER hjemmesiden. Der kan du åbne en konto - det er hurtigt og nemt.

4. Jeg har allerede en NETELLER-konto. Kan jeg bruge denne?

Ja, hvis du allerede har en NETELLER-konto, kan du bruge den til at indbetale til din konto.

OBS: Bemærk: Den e-mailadresse, du registrerede hos NETELLER og i Kassen, skal være den samme. Hvis ikke, bliver din overførsel afvist af NETELLERs sikkerhedssystem.

5. Hvordan får jeg NETELLER instaCASH-funktionalitet?

Hvis du allerede har en NETELLER-konto, skal du registrere din bankkonto hos NETELLER. NETELLER vil derefter sende dig en lille indbetaling til den bankkonto, som du registrerede. Bekræft denne lille indbetaling for at aktivere instaCASH-funktionen.

6. Hvordan indbetaler jeg til min konto med NETELLER?

For at indbetale til din konto med NETELLER:

• Log ind på din konto.
  • Gå til "Kasse"-fanen og vælg "Indbetal".
  • Du vil nu se NETELLER-ikonet. Vælg denne indbetalingsmetode ved at klikke på ikonet.
  • Indtast eller vælg dit indbetalingsbeløb og din bonuskode (hvis relevant)
  • Indtast din e-mailadresse, der er registreret på din NETELLER-konto.
  • Når du har modtaget en bekræftelse på at din overførsel blev gennemført, krediteres din konto med det samme.

7. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min NETELLER-konto?

Indbetaling med kreditkort: Øjeblikkelig kredit (hvis overførslen godkendes af din bank).

Elektronisk pengeoverførsel (EFT): Kræver fire til fem arbejdsdage til godkendelse gennem ACH. Når din bank har godkendt transaktionen, finansierer NETELLER din konto med det samme.

InstaCash indbetaling: Kan krediteres næsten øjeblikkeligt (se NETELLER siden for komplette detaljer).

OBS: For at foretage en overførsel fra NETELLER til din konto, skal du logge ind på din konto, gå til kassen og vælge "Indbetalinger".

8. Hvor lang tid tager det før beløbet krediteres min konto?

Pengene krediteres øjeblikkeligt på din konto, forudsat at du har tilstrækkelige midler på din NETELLER-konto.

9. Kræver NETELLER et gebyr for denne service?

Se NETELLER angående opdateringer om deres behandlings- og servicegebyrer http://www.neteller.com/fees/

10. Kan jeg foretage udbetalinger med NETELLER?

Ja. Ja, for at foretage udbetalinger med NETELLER skal du først have foretaget en indbetaling fra samme NETELLER-konto. Hvis du allerede har foretaget en indbetlaing med din NETELLER-konto, skal du logge ind i Kassen, klikke på "Udbetal" og derefter vælge NETELLER. Din udbetaling sendes elektronisk til din NETELLER-konto.

11. Kan jeg foretage udbetalinger med NETELLER hvis jeg indbetalte med en anden metode?

Ja. Ja, for at udbetale til NETELLER, skal du have foretaget en indbetaling med din NETELLER konto inden for de sidste seks måneder. Hvis du har foretaget en indbetaling i løbet af de sidste seks måneder, kan du gå til Kassen, vælge "Udbetalinger"-fanen og derefter vælge NETELLER-logoet. Din udbetaling bliver sendt elektronisk til din bankkonto efter vores interne kontrol er blevet gennemført.

12. Kan jeg udbetale samme dag jeg indbetaler med NETELLER?

Ja.

13. Kan jeg udbetale mere end min oprindelige indbetaling med NETELLER?

Ja. Ja, men du skal dog være opmærksom på at alle udbetalinger først skal godkendes af vores interne kontrolteam. Denne proces tager normalt op til 3 bankdage. Når vi har behandlet din udbetaling tager det 2-6 timer før beløbet er på din bankkonto.

14. Hvad er den gennemsnitlige behandlingstid for udbetalinger med NETELLER?

Alle udbetalinger bliver først godkendt af vores interne team, som tager op til tre hverdage. Når vi har behandlet din udbetaling tager det 2-6 timer før beløbet er på din bankkonto.

15. Hvad kan jeg mindst og maksimalt udbetale med NETELLER?

Det mindste udbetalingsbeløb er 10.00 USD og det maksimale udbetalingsbeløb er 50000.00 USD som du kan få udbetalt med NETELLER.

16. Hvad er årsagen til at jeg ikke kan indbetale med NETELLER i min kontovaluta?

NETELLER kan kun benyttes med AUD, CAD, DKK, EUR, GBP, HUF, MXN, NOK, PLN, SEK, USD.